ONLINE TRGOVINA Sigurnost plaćanja

SIGURNOST PLAĆANJA

Tvrtka Retriver d.o.o se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i korisnicima koje ne prosljeđujemo niti ne ustupamo trećim stranama.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Retriver internet trgovine i njeni poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

RETRIVER internet trgovina za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristi WSPay sustav i Privrednu banku Zagreb.

WSPay u suradnji s Privrednom bankom Zagreb brine za sigurnost transakcija.

AmericanExpress50 MasterCard50 Visa50

Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između WSPay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola. 

Djelatnicima Retriver trgovine niti u jednom trenutku nije omogućen uvid u broj vaše kreditne kartice. Dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. Djelatnici imaju ovlaštenje za naplatu transakcije u cijelom iznosu ili u manjem od autoriziranog.