ONLINE TRGOVINA Kako kupovati u Retriver trgovini

POSTUPAK KUPOVANJA


Općenito

Artikle vidljive u online katalogu nastojimo uvijek imati na zalihi. Online katalog se ažurira jednom tjedno, stoga su informacije koje se nalaze u trgovini svježe i ažurirane (kako cijene, tako dostupnost proizvoda i opis)

 

Tražite neki proizvod, a ne možete ga pronaći

Ukoliko proizvod koji tražite nije u online katalogu, a u vezi je s tematikom web trgovine, možete poslati upit slijedeći ovaj link. U kratkom roku obavijestiti ćemo Vas dali smo u mogućnosti isporučiti Vam željeni proizvod.

Za naručivanje e-mailom i plaćanje pouzećem ili virmanom ne trebate biti registriran korisnik.

E-mail narudžbu možete poslati ukoliko slijedite ovaj
link. Status ovako plasirane narudžbe možete provjeriti na broj telefona : +385 (0)49 347 603 ili na +385 (0)91 953 22 07

 

Postupak kupovine

Za online naručivanje putem internet kataloga morate biti registriran korisnik. Prijava je brza i jednostavna. Registrirati ili prijaviti (ukoliko ste već registrirani) se možete na početku ili nakon odabira željenih proizvoda.

Kliknite na link "Registrirajte se" u donjem desnom kutu. Potrebno je unijeti sve podatke čija su polja označena sa zvijezdicom. Nakon uspješno unesenih potrebnih podataka stisnite na gumb "Pošalji"

Na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije stići će podaci potrebni za prijavu.

Nakon što ste primili podatke za prijavu, unesite korisničko ime i lozinku u za to predviđeno mjesto i kliknite na gumb "Prijavi se"

S desne strane web stranice nalazi se izbornik s kategorijama i podkategorijama proizvoda.

Klikom na "Detaljnije informacije" o proizvodu otvara se stranica sa proizvodom i detaljnim opisom i opcijama (kao što je boja, veličina proizvoda..). Klikom na gumb "u Košaricu" počinje postupak kupovine.

Pregledajte narudžbu, odaberite adresu za dostavu i adresu za slanje računa te način plaćanja naručenih artikala (direktna uplata, pouzećem ili kreditna kartica). Ukoliko imate dodatne zahtjeve molimo Vas da to napištete u za to namjenjenom prozoru (primjerice R1 račun...)
 
Za način plaćanja "plaćanje direktnom uplatom" na vaš e-mail stići će predračun sa podacima za uplatu. Uplatu možete obaviti putem virmana u banci, FINI, pošti ili internet bankarstvom.

Za način plaćanja "plaćanje pouzećem" paket će biti poslan na navedenu adresu, a navedeni iznos plaćate dostavljaču u gotovini prilikom preuzimanja paketa. Obavezan je unos broja telefona prilikom slanja narudžbe.

Za način plaćanja "kreditna kartica", bit će te preusmjereni na WSPay stranicu zaštićenu SSL sigurnosnim protokolom. Na WSPay stranici odabirete željenu karticu i broj rata ( za American Express i Diners ) unesite vaše podatke s kartice (bez znakova čćšđž). Nakon uspješne autorizacije kartice šaljemo paket na vašu adresu. 

Moguće je plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners. American Express karticom i Diners karticom moguće je plaćanje do 6 rata bez kamata.