LOV U HRVATSKOJ Foto-lov
FOTOLOV - FOTOSAFARI
odmor i boravak u prirodi, stručno vođenje kroz prirodu i fotografiranje flore i faune

Organiziramo fotosafari uz popratne sadržaje u područjima Hrvatskog zagorja, Slavonije, Lonjskog Polja, Like i Gorskog kotara. 

smjestaj

Fotosafari se organizira uz pomoč stručnog vodiča koji svojim iskustvom može pomoći da se ulovi fotografija života.

Odvija se kroz osmatranje sa visokih čeka, vožnjom "off road" vozilima ili jednostavno šetnjom kroz netaknute dijelove prirode.

Smještaj u pitoresknom okruženju, daleko od vreve i buke u idiličnom ambijentu, u zimskim uvjetima uz vatru u kaminu, ljeti i u proljeće uz bazene, u jesen kroz bogatstvo boja, što može biti ljepše. 

Nakon "napornog rada" možete se opustiti uz lokalne delicije, spa centar, saunu ili u lokalnim termama, isprobati jahanje, vožnju kanuom, skijanje ili ribolov. 

U mogućnosti smo našu ponudu prilagoditi Vašim željama i zahtjevima te Vam isto tako organizirati posjete prirodnim ljepotama i znamenitostima u okruženju.  

smjestaj1

U današnje vrijeme brzog življenja i stresa na poslu i u svakodnevnom životu takva vrsta odmora omogućiti će Vam punjenje baterija i oslobađanje akumuliranog stresa.


Ukoliko želite poći u avanturu traganja za životinjama u njihovim prirodnim staništima i osjetiti jedinstvo s prirodom, uzbuđenje i iščekivanje, svakako se javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na mobitel +385 91 953 2207 i pripremiti ćemo Vam ponudu po po mjeri.